Blog berwajah baruu ...

Views
Asssalamualaikum ♥



Pyow pyow ! Miraa tak online untuk harini kan ? mehehe biaselettew busy dengan suami .. eh eh ! silap ! haha miraa snanye busy dengan .. ad laa haha . btw blog Lyssa Faizureen dulu kaler pinks now dah bertukar jadi kaler pepel . blog Hilmi Razali yg dulu kaler peach now da bertukar jadi kaler err entah kaler ap yg penting brubah XD

ehem encik Hilmi , miraa pun bosan dengan blog miraa ! HAHA so miraa pun nak ikut tukar boleh ? and miraa ada buat tepahan header hahha kalau sbelums ni blog miraa macam photo kat ataaaaas skali tu .. now korang sendiri nampak kens ? kaler ap ni ? siapa tahu miraa bagi doposen *klik churp2* haha miraa snanye nak ubah daa lama tapi ad je halangan  so dengan ini blog miraa da pun jadi cenggini haha


tak banyak yg miraa ubah .. miraa cumaa ubah kaler , tukar header miraaa sidebar welcome tu puns miraa ubah sikit . semua sidebar title miraa pegi celup jadi kaler ijauuu and semua skali miraa celup jadi hijau :D kan bulan April ada Earth's day ? so miraa nak sokong green month ni XD nak sokong dengan tak online tapi nanti pembaca lari pula kan ?

Ok miraa da terlebih merapuh ni , so miraa nak upload tuto vids lagi . korang nak tengok tak ? ekeke ! tunggu sat naa XD bila settle miraa alert *cakap sendirian. kesian* haha ok bai ! terbanyak termerapu haha btw satu lagi ye , header yg haritu yg sewaan miraa bukan menipu . memang bebetul miraa nak sewa kan ;)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

15 comments:

  1. dah comel la Miraa XD comal gak kaler baru ni.. hijau lumut gitu..

    ReplyDelete
  2. comel comel.. macam tuan punya tanah laa...

    ReplyDelete
  3. shomel blog awak . simple and sedap mata memandang taw :)

    ReplyDelete
  4. ahaaa.. Lyssa pernah gak blog kaler ijooo :)
    Time raya taon lepasss :)

    ReplyDelete
  5. Haruno Hana , hehe sesuai laa lumut sebab akan berlumut satu masa nanti blog ni XD

    ReplyDelete
  6. Ainin Suffiah , mehehe >.< biase je laa

    ReplyDelete
  7. Nurul Hayati tuan tanah comel ? terima kasih XD !!

    ReplyDelete
  8. Kak Lyssa , ye ek ? emmm :/ masetu miraa belum aktif be-bw kot hehe ta sempat tengok :'D

    ReplyDelete
  9. tetap comel lah blog ni ^______^

    ReplyDelete
  10. Miraa,untunglah blog lawa kan? Untunglah profesional bab computering nih ! Hahaha =D

    ReplyDelete
  11. Hilmi Razali mane ad proff sangat XD cukup makan je

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini