Boleh tolong sabar ??

Views
Asssalamualaikum ♥
Well miraa bukan nak buat orang TERASA , tapi boleh tolong BERSABAR dok ? =.= now busy blajo *sangat so jarang online . memang minggu busy dan minggu tua . so all le updates kat blog ni miraa buat nanti . bukan lari pun semua tu . hur geram plak rse . bukan nak lari dari tgngjawab tapi .. emm susah nak cakap :D okbai

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

6 comments:

  1. ni tentu sal GA Lomo kan? rilek2.. tumpu je pd study.. SPM lg penting.. nnti free update la blog ni :)

    ReplyDelete
  2. Biasalah, kita kan SPM victims, so mmg sibuk ~~biarlah dyorg nk ckp, tp kita tahu apa kita buat =)

    ReplyDelete
  3. thanks haruno ;) anyway kalau ada masa try la tgk siapa yg tak like ur fanpage tu . so nanti cepat sikit kita boleh umum pemenang :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini