Cara nak tersenarai dalam TOP REFERRAL

Views
Asssalamualaikum ♥

Banyak jugak laa miraa dapat soklan seperti tajuk entri miraa tu . emm miraa pun tatau nak jadi top referral sebab miraa jarang join ga cenggitu mehehe anyway nah sikit tips tok korang .

Letak link kat banner
Korang nak jadi top referrer kena lah letak link blog miraa kat banner yg korang copy . Kalau link image acano nak menang ye dok ? Korang kena pastikan yg banner tu pergi blog miraa bukan blog lain or URL gambar tu .

Sidebar banner
Kebanyakan yg top skg ni kan dorang letak banner tu kat sidebar dorang . Bila dorang tengok , dorang mesti nak join . TAPI !! jangan pulak bila orang tekan lain yg kuar or tade pape blaku hah tak ke bengang orang nanti ? haaha *saye lettew* meuhehehe

Rajin promote 
Korang kena lah rajin BW . bila bw tu korang ajak tuan tanah tu joini contest tu . dan pastikan korang bagi link korang bukan link miraa . bilaa korang bagi link contest kat shoutbox dorang , maka shoutbox tu yg jadi top referrer haha tak an korang nak cbox or else yg menang en en ? korang bagi link korang then ajak dorang join ga / contest tu .

Okay laa miraa rasa itu saje kot yg miraa tahu pasal cara nak masuk dalam list top referrer . btw nak tanya , korang marah tak kalau miraa mintak tolong tekan seketul churp churp miraa ? XD okbai haha

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

  1. ouhh , cenggituu . hihiii .

    ReplyDelete
  2. Cantikkkk....semakin jelas bila baca entri ini, cara nak top referrer. TQ...Mira.

    ReplyDelete
  3. ok.. terbaik ! thx much kak miraa

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini