Freebies : Background Cute Plain Flower

Views
Asssalamualaikum ♥




Click le image to copy urls ^_^
Here are some BG that I found from my pacik kesayang , uncle Google . Kalau nak guna jangan lupa tinggalkan komen . anyway boleh tolong klick churp churp miraa tak ? :3 thanks

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

11 comments:

  1. Maya M.Adam , tekan BG yg awak nak then save gambar tu . lepas tu tekan edit blog awak then tekan template designer kalau tak salah . tekan Background then upload gambar yg dah awak save tadi .

    ReplyDelete
  2. ambik satuuuuuuuuuuu! :D heeee

    ReplyDelete
  3. kita save dalam laptop ok ? :) thnkyou kak mira .

    ReplyDelete
  4. Terima kasih daun keladi. Saya ambik warna purple.

    ReplyDelete
  5. hello ! hi :) nak satu boley ? hehe . cantekk !

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini