Wednesday, 4 April 2012

Freebies : food icon part II

Asssalamualaikum ♥
Miraa da cakap yg miraa dalama ta bagi freebies kan ? so keberangkalian miraa akan penuhi bulan April ni dengan freebies . Korang stuju atau tidak ? Kalau stuju miraa akan teruskan kalau tidak miraa akan tamatkan haha btw nah ambil laa yummy food ni . hehe *not mine


Tekan untuk ambil URL
Bila dah ambil , ringankan laa jari meninggalkan komen . penat tao miraa cari hehe klik satu churp churp pun boleh :p okbai haha
Share:

5 comments:

  1. amik yee,, opss aritu ade amik awokk punya freebie. sorry lupa nak cakap. thanks tau :))

    ReplyDelete
  2. mcm mane nak amek url die?nampak gambar die je..sebab saye ni baru buat blog and saye tatau pasal edit-edit nie :(

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini