Friday, 6 April 2012

Freebies : Header special part II

Asssalamualaikum ♥
Miraa bagi freebies lagi ^_^ kalau nak ambil lebih banyak freebies  follow blog miraa untuk ketahui more updates :p kalau tak , acano nak bagitau ken ? photo atas skali ni preview header tu , so macam biasa kalau nak ambil url boleh tekan header tu .

















Tak tahu acanop nak guna ? boleh tengok dekat sini , mahupun disini ^_^ jangan lupa tinggalkan komen lepas ambil . kalau tak pun bagi credits kat miraa ye ? ;) okbai ! nantikan more freebies ye hehekk !
Share:

8 comments:

  1. Kak Miraa , acanoo nak hilangkan perkataan 'MiraaHussin' tu ? Tak suprise lah orang tengok nanti xD

    ReplyDelete
  2. Siti Hajar binti Mohd.Tumiran , mmg mcmtu laa header ny ;) taley d ubah lagi sebab ianya freebies . kalau nak boleh tempah

    ReplyDelete
  3. ermm..
    Eimah nak amek header warna biru tu.
    tapi kuar header laen larh :(.

    ReplyDelete
  4. balas dekat chat blog Eimah.

    ReplyDelete
  5. Eimah Lolo , miraa dah betulkan link tu

    ReplyDelete
  6. nice header!! :) follow me k?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini