Freebies : Picture untuk header *part ii

Views
Asssalamualaikum ♥



Huhoo ! Tak ramai yg NANGGED so miraa takde semangat nak cari image untuk header nak bagi korang *merajuk mood* hehe . Okeng korang jangan risau dengan gambar tu yg kecik molek sebab miraa nak jimat kan ruang . When korang klik dia akan jadi besar . So macam biasa , klik image untuk save ataupun copy gambar . Jangan lupa untuk tekan NANG IT kalau korang suka dengan freebies maca ni . dan dan dan ! tinggalkan komen kalau korang nak ambil ;) maceh

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

48 comments:

  1. kite amek tau freebies nih :) thanks.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. ambil freebis comel ni :) thanks

    ReplyDelete
  3. comel eh ? XD ok Dhieya Alieyna

    ReplyDelete
  4. Ily ambil satu tau . Cute sangat lah!

    ReplyDelete
  5. saya amek satu freebies ni ek .
    comey sgt ! =)

    ReplyDelete
  6. awok, guwa kicknap 1 ye, comel sangat la, keh keh keh

    ReplyDelete
  7. saya ambik hehe...
    cute2 suma...

    ReplyDelete
  8. ambek semua yg ni buat header/koleksi :D

    ReplyDelete
  9. kita amik satu ye freebies ni. thanyou miraa hussin :)

    ReplyDelete
  10. Hye, amek 1 freebies ye. Thanks, Btw comel freebies nya.

    ReplyDelete
  11. Mira, I take one. Thankyouuuu! <3

    ReplyDelete
  12. comell :) 1 take one yer dear ;)

    ReplyDelete
  13. Assalam . Kak Miraa , saya peminat setia blog Kak Miraa . Kak Miraa , nak tanya skit ni , Kak Miraa ambik kat mana freebies pelangi kat header Kak Miraa tuh . Cantiklah . ;) Nak jugakk ~ ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngee tak semua benda nak d freebies ;) pelangi tu search kat google then edit2 laa bg soft sikit color dy . just taip "cartoon rainbow" and search . sure jumpa and who knows lg lawa .

      Delete
  14. Wow,cutenyee ^^ kak mira nak ambik satu boleh ?

    ReplyDelete
  15. Say nak curi satu yewp kak ! Thanks :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini