Freebies : Picture untuk header *part iii

Views
Asssalamualaikum ♥




Kuang kuang kuang ! Miraa tak tahu apa yg miraa letak kat sini . Korang amek jela :) kalau korang edit guna kreativiti korang mesti lawa header korang . well miraa tak tahu knape miraa tapi macam ni . miraa pening snanye hehe . kalau nak ambil tinggalkan komen ye ^_^ Btw macam biasa laa , klik image untuk ambil URL

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

31 comments:

  1. Chomel Semuanya,

    Ambil satu ye ^_^

    ReplyDelete
  2. wah...cantek sumenyer...dila nak amek ni tau...:)

    ReplyDelete
  3. saya amik SEMUA k.. Dari background, header, sampai lah kat icon favicon tu ye! (^_^)y

    ReplyDelete
  4. ok Ally . Jangan lupa letak credts :)

    ReplyDelete
  5. k'nape die takk Transparent eh..!

    ReplyDelete
  6. liyana piqapiqu , miraa tak sempat nak bagi transparent so jangan la nak guna TANDA SERU .

    ReplyDelete
  7. Izinkan saya ambil satu yee..

    ReplyDelete
  8. comey !
    saya amek boleh ?
    heeee =)

    ReplyDelete
  9. Ambek semua yg ni buat koleksi XD

    ReplyDelete
  10. Sya amek lg freebies ye. Thanks :)

    ReplyDelete
  11. nak amek tau. sbb jealous tgk cntik sgtttt.. thanxs

    ReplyDelete
  12. ambil semua eh? :3 hehe comel-comel aummm :D thanks

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini