Saturday, 28 April 2012

Gelombang LOMO lagi ? arhh !

Asssalamualaikum ♥



Haha gempak doe tajuk entri kau miraa sampai Taylor Swiff terkejut berok haha. well ada kena mengena dengan Lomo GA ni ! haha gini miraa akan umumkan pemenang-pemenang semua insyAllah pada 10 or 12 May . sebab miraa nak cek satu satu peserta . mmg akan ambil masa yg lama .  miraa tengok and ada juga laa dua , tiga peserta yg miraa singkirkan atas sebab sebab tertentu . then , miraa ada jumpa few entri yg cukup menawan hati miraa . maka miraa akan buat entri khas untuk dorang then share it to Innit so org boleh pergi ke blog korang jenjalan cari makan . lagi satu , miraa nak pesan awal-awal that any of you gais yg dapat hadiah from me Im sorry if I posted it too lambat . you gais know laa anak mommy jarang kuar umah =;= bukan macam SESETENGAH orang yg kua sampai malam mak bapak tak marah [!!!]

Futhermore , pada 1 May 2012 haha miraa dengan Amer akan mulakan new Lomo GA . dalam ga tu , syaratnya senang sahaja . follow , like , share . thats all . antara hadiahnya ; lomo lomo dan lomo . terbaik ! *thumbs up mcm boboiboy* so korang rasa korang nak join tak ? ada 3 ketul lomo untuk di jadikan ga stuff . so kalau ada yg nak jadi sposor , make sure its a lomo XD cus the tajuk is lomo wave so the prizes must be a lomo right ? baru gempak !
Note: miraa tanak sponsor bebanyak nanti takde yg nak join . so , 1-2 org yg nk sposor lomo sila pm miraa kat fb ;)

Selain itu , *amboi macam karangan lak* miraa nak mintak maaf kalau miraa ada terlepas pandang on anything that you gais ask . biasala manusia mmg sering buat kesilapan . btw miraa dgn MZ da genap dua tahun hehe takde buat benda special sebab kitorang jauh ;’) apa yg penting sabar dan tunggu hujung tahun kang ! korang tengok la nanti mungkin hari-hari miraa akan lepak kat TS or kedai mamak kat masjid India XD oh mai merancang betul . mudah-mudahan ada rezeki boleh la beli dua tiga tiket kapal . hoho . Amin

Kesimpulannya , semua pihak hendaklah bekerjasama dengan miraa agar semuanya berjalan lancar termasuklah peserta GA , follower , ahli-ahli sponsor dan jugak MZ  :D memang kemengarutan miraa terserlah dalam entri yg berjela ini . haha ! Jom offline ramai-ramai dan bukak buku kerja latih tubi tubi ! muehehehe . Assalamualaikum ;)
Share:

5 comments:

  1. Hope sesangat menang contest mira , wink-wink ^.^

    ReplyDelete
  2. saya harap saya menang lomo giveaway by miraa..saya nak sngt menang saya tau lah saya join mana-mana giveaway saya tk menang ..hope menang ye..:) yg penting saya nak gembira ..saya tak nak putus asa dengan giveaway by miraa

    ReplyDelete
  3. wah! taksabar nk tunggu ga mira ;D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini