Sunday, 15 April 2012

Header serta BG berubah lagi !

Asssalamualaikum ♥


Muehehe comel tak header miraa ? XD nak kene pelempang betui . emm snanye miraa bosan dengan emster haritu . dia ada lappy Apple tapi owner takdo . haha okay cukup lah mengarut miraa oi .

Selain blog miraa berubah wajah , miraa jugak dah ubah section tutorial, freebies , tips n downloads tu . korang tekan je stuff tu then korang tekan proceed . next korang akan nampak kat sana ada miraa katagorikan . hoho ! miraa skg ni suka buat freebies tak kiraa la benda refreebies or from google it self miraa tetap nak buat haha . ok nak tido esok scola :p kalao sudi tekan churp churp miraa ye ? heeeeee !!! *tayang gigi* babai
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini