Saturday, 14 April 2012

Izz's Kadry blog !

Asssalamualaikum ♥

*KLIK UNTUK FOLLOW*

Terkejut dan hairan dengan tajuk blog ? Anda akan lebih terkejut melihat photo diatas ini . Comel ? Cantik ? Lawa ? Cun ? Oh tolong laa , sebutkan saja XD Korang mesti nak jugak kan blog korang jadi comel sebegitu ? Okay , meh miraa cite sikit pasal blog dy .

Miraa kan ada buat tempahan blog ? So dengan itu dia contact miraa kat facebook untuk minx tolong edit . So miraa stuju . Dia ni minat Bunny and suka sangat dengan kaler purple thats why nama dia VP . Pada mulanya miraa edit blog dia jadi kaler oren . Nak tengok ? tunggu sebentar lagi . Ok lepas tu miraa ubah alek jadi purple sebab nak wtcano nick dy VP , tak sesuai kalau blog kaler oren . Miraa ambil masa lebih dari 2 hari untuk siapkan blog dia , knape ? ;

  1. Line hanya GPRS , mungkin korang tatau yg miraa tinggal kat kampung kan ? hah sebab tu line takat tu je ada . hehe
  2. Scola miraa kena lawat oleh panel penilai pusat sumber , so agak busy minggu lalu
  3. Miraa busy dngan tusyyen so miraa hanya edit blog dy dalam 3-4 jam sebab miraa asyek tetido masa online haha
HAHA so bagi siapa yg nak tempah , miraa boleh ambil . But first paid first serve . Bayaran acano ? Untuk full edit blog ni miraa hanya terima pembayaran melalui bank in . Noted that miraa guna BSN sahaja . so korang pepandai la nak bank in hihi . nak kena edit macam dia ? RM30 termasuk miraa promote macam entri skg ni haha .


Btw ini lah rupa blog dia sebelum miraa tukarkan jadi kaler pepel . Btw RM30 je untuk order blog yg sebegini rupa / Anyway kalau nak live view blog tu boleh tekan mana-mana gambar kat entri ni . hehe okbai jangan lupa follow blog dia .
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini