Sunday, 8 April 2012

Jadual yg ketat mampat lagi hebat !

Asssalamualaikum ♥


meheh , korang tertanya-tanya kan knape blog miraa loading smacam ? Emm miraa daa pindah sume links ke dalam ni so a bit berat kot kan ? Kalau tak , syukur Alhamdulillah . Well miraa bukan nak cite tu pun . Photo diatas jelas menjelaskan situasi miraa haha Snanye kan ....

hehe miraa berkemungkinan akan busy dengan class tution . bukan sebijik je tusyen yg miraa amek . well mmg nak satu tapi mom kasik sume  rawr ! Rabu miraa ada kokos so pulang scola meby at 3:20PM then at night miraa ada tusyen MATHEMATICS . Then next hari jumaat . Pulang scola miraa tros tusyen ADDITIONAL MATHEMATICS then at brape PM entah sambung tusyen BI kot . Puulang sat g umah then malamnya tusyen MATHEMATICS lagi skali . Untuk sabtu pulak pagi miraa tusyen Sej and then rehat sebentar sambung tros kelas P. akaun then pulang rehat tido    Ahad , miraa akan tusyen ap entah dgn ap entah . haha

Korang rasa ada tak keberangkalian miraa akan jadi gila nanti ? :D miraa snanye takut dengan SPM . kalau awal tahun tu blagak sangat nak SPM d percepatkan but now entah knape miraa rasa macam SPM tu menunggu nak gigit miraa    uuw seraaaam !! harap2 laa dengan miraa rajin blaja kat tempat tusyen tu dapat bantu miraa nak kait sebiji A dalam SPM kelak  hehe Amin .. btw miraa nak menggodek code blog ni bagi ringan ... so tata for now gais !

Ps/ more freebies for you later on .. malas nak upload haha 
Share:

3 comments:

  1. normal la tu bagi seorang pelajar dik..nanti dekat u lagi dhsyat dik n busy..(belum msuk u tpi taw dh)..hehe,insyallah adk boleh..

    ReplyDelete
  2. Amin .. haha insyallah adk ta gile nanti mehehe

    ReplyDelete
  3. maybe kita bleh jdi 'gila' sama-2 .. hehe . sama la situation kta . :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini