Saturday, 28 April 2012

Kenapa Pre-order lambat sampai?

Asssalamualaikum ♥

Bukan disengajakan untuk barang tu lambat sampai, korang harus faham yg pre-order ni mmg late sikit sebab kengkadang supplier dy kat area jejauh. So the dealer akan tunggu barang tu sampai then akan agih-agihkah barang tu mengikut apa yg korang tempah. Bila posting pula korang paham laa kan yg post office salu penuh? Ini kan pula nak post banyak-banyak lomo. Feww mengambil masa yg lama kan?
“Sabar itu separuh daripada iman.”
So please be patient when you want to order a pre-order stuff. Bukan sahaja from me, but from other seller jugak. Kalau korang takut mama korang marah, better jangan order sebab nanti akan jadi perkara lain pulak kan? Well thats all what I can tell for now. Assalamualaikum :)
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini