Lomo GA by Miraa Hussin is OFFICIALLY CLOSED!!!

Views
Asssalamualaikum ♥


hoho ! ga ini akhirnya selamat miraa akhiri . err len beno ayat kau . anyway miraa tengah takda mood so jangan nak bagi miraa lebih marah ya nanti ? okay miraa tengah buat pengiraan dan tengah periksa satu persatu entry peserta and tengah memastikan tiada doubled link dalam list tu . sila pastikan yg link korang ada kat dalam entry ni -> ini  sebelum 12 malam 30/04 sebarang rayuan tidak akan dilayan lagi nanti :p haha

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini