MP3 - Heaven Piano

Views
Asssalamualaikum ♥
Well ramai jugak tanya apa lagu miraa yg dulu . lebih 20 orang dude =.= okay laa , sory sebab lama sangat bagi . btw ini diaa code lagu tu .. Ayumi Hamasaki-Heaven Piano version ^_^ hehe . bukan miraa tanak bagi tapi miraa tak tahu tajuk lagu tu so jangan kata miraa kedekuts . miraa giget kang haha
mp3=http://jungsoo.free.fr/Heaven%20Piano%20Version.mp3
Kalau korang tak tahu nak pasang boleh tengok at sini yo :) anyway nak advertise sikit ;

Kalau nak tekan photo tu XD okbai

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

  1. ehehe...nak cubalah lagu ni..terima kasih akak :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini