Perlukan pendapat followers tersayong ...

Views
Asssalamualaikum ♥

Miraa stret to le point je ye ? Ok , miraa nak mintak pendapat korang tentang apa yg korang rasa kalau ada benda tu , korang nak masuk blog miraa yg naif ini . haha macam kat photo sblah ni en , ada polls yg miraa nak korang undi .

well korang scroll je kat sidebar nanti dia menjelama  ecewah . haha kalau pilihan kat sano takdo korang just tinggalkan komen ye ? boleh kan ? bukan apaa , miraa buat ni spaye miraa tahu miraa nak muatkan apa dalam blog miraa ni . miraa takut kang takde yg nak read or masuk blog miraa . mehehe . so boleh kan kan kan ?

Btw ini blog miraa yg kedua -> http://n-amiraahussin.blogspot.com/

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. Freebies like doodle ;) Dan sy nk req tuto ni : bila kita ambik doodle kt blog famous. Then bila kitya save dlm satu folder bila kita bukak gmbar tu mcm ade wrna putih cover blkng tu. Camne nk wat tkde cover putih tu.?Klu bleh buat guna ps3

    ReplyDelete
  2. ok ;) insyallah miraa akan buat tuto tu then buat lebih bnyak freebies

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini