RM150.00 Cash | Give Away From lidarahim.com

Views
Asssalamualaikum ♥


Bangun pagi awal beno kau miraa :D baju belum iron lagi well dok niarap tengok lappy miraa tertengok satu entri menarik . Dengan tajuk cenggitu miraa tau korng pun nak join haha tengok hadiah nya ;
Hadiah Utama : 1 orang x RM50.00 tunai
Hadiah Kedua : 2 orang x RM30.00 tunai
Hadiah Ketiga : 2 orang x RM20.00 tunai
Hadiah Saguhati x 10 orang
Miraa nak sangat menang one of them why ? miraa nak kumpul duit jumpa dengan si dia :'c korang tahu kan miraa kena kumpul duit sendiri beli flight ? X'D momma miraa kata klau nak pegi kena cari duit sendiri . humm so hope ada rezki hehe mehehe kalo nak join meh tekan sini lelajuuu ye gais . miraa nak tag ;
akucintakanseni.blogspot.com
bungacadbury.blogspot.com
ceriterahmad.blogspot.com
dayah-hidayahsmile.blogspot.com
woo ! dah jam 4:33 AM , tata for now !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini