Saturday, 14 April 2012

Segmen: saya nak header meow dari Miraa Hussin

Asssalamualaikum ♥


Mesti korang dah tengok kan blog miraa ? kalauu belum g sane tengok haha well miraa belum lagi close Adobe tu and header tu pulak miraa tatau nak wtp lagi . So miraa buat lah segmen ni . More info ? tekan phuto comel lote kat atas tu ye . Btw , segmen ni until 30 April sahaja . So come come !
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini