Tips tingkatkan trafik blog berlipat ganda *part ii

Views
Asssalamualaikum ♥
Tolong miraa klik NANG IT boleh?
Semoga anda murah rezeki ^_^





Wuee ! Da solat lom ? Okay kalau dalam entri miraa tadi korang perhatikann pageviews dy ok . Then now korang tengok pv miraa dah brapa . Kejap je kan ? Macam tacaye . haha syukur , akhirnya blog miraa ada jugak yg nak tengok . ok cukup mengarut , miraa ajar step ptame untuk tingkatkan trafik blog korang ye




Followers tersayang !
Pernah tak korang pk siapa akan baca blog korang bila korang buat entri ? Mesti ada yg ada ada yg tiada . So , rajin2 laa bw dan follow blog orang . InsyAllah dorang akan follow alek . Lelagi yg newbies . Syesly , follower ken banyak kalau nak trafik tinggi . Well , follower miraa takde laa sampai macam kak Lyssa =.= muehehe btw kalau nak follow la blog miraa XD

Facebook group !
Pada mulanya miraa memang tske join any of group yg ada kat dalam fb , tapi makin lama makin banyak blogger group kan ? so miraa pun join laa . Tak dinafikan yg banyak pengunjung datang daripada facebook . Ibarat menabur baja ikan ke kolam derr haha . Skali korang tinggalkan link , tengok blog dah 5-9 orang visit . Siapa tak suka kan ? Berikut merupakan senarai blogger group yg korang harus join !

Hoah ! Tak perasan banyak pulak group yg miraa g bantai share link XD anyway kalau nak share link bukan nak komen kat semua post orang . Why ? miraa dah ada pengalaman kena delete blog miraa =.= so pastikan jangan spam link korang . tau ? paham ? haha okay laa , miraa akan sambung lagi nanti ;) Nitee

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

  1. Wahh.Wahh . Ex-Tream blogger ade ? Tengs syggg :)

    ReplyDelete
  2. muehehe sama sama . kena dan wajib tu sebab miraa ada join haha

    ReplyDelete
  3. salam..singgah baca tips..tq

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini