Sunday, 15 April 2012

Tips tingkatkan trafik blog berlipat ganda *part iii

Asssalamualaikum ♥

Sebelum apa-apa , miraa nak mintak tolong korang untuk klik Nang It ye . macehhh . Tengah pagi buta update blog .kewl . ok ini kesinambungan bagi entry miraa yg tadip malam ye . Muehehe . Btw korang ni tak ngantok ke hah siap boleh baca blog post memalam pepagi buta ? haha ok , laa jom tengok apa lagi langkah ny

Ping blog not Blog Pink !
Huar huar huar :D ada pulak yg boleh cakap ping blog tu blog yg kaler pinks isk isk isk . eceli ping blog ni satu cara untuk tarik pembaca dengan penulisan korang . ping ni kira macam spam la tapi tak jahat haha apakah , banyak laman untuk korang ping entri tapi miraa jumpa ini je ;

Meow ! Ada sesetengah yg miraa buat kat blog miraa ni and ada yg miraa buat untuk blog miraa yg satu tu pulak . Well like I said , kewl derr ikan makan baja ! :D hahaha okay , mungkin itu korang tak berminat . Ni yg mesti korang pasti sure akan buat haha ayat dah pelik tu .

Tidak dinafikan UV semakin meningkat ;)
Share:

1 comment:

  1. mira, kamek tak pandai nak buat or submit kat tempat2 mcm busuk tu, tak reti lah :D

    http://www.amercorner.co.cc/2012/04/banyak-letupan-dalam-titanic-3d-seperti.html http://www.amercorner.co.cc/2012/04/awas-blogwalking-palsu-curi-traffic-dan.html
    http://www.amercorner.co.cc/2012/04/tips-blogwalking-dan-cara-mendapat.html
    http://www.amercorner.co.cc/2012/04/cara-check-kecepatan-loading-blog-anda.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini