Top Referral untuk kali ini

Views
Asssalamualaikum ♥
Miraa tske betul dengan orang yg suka men tekan link sendiri :) Haram der okay , miraa da tekan 'all time' so korang sendiri tengok the top two referrer . hoho


Miraa malas nak list kan yg lain lagi sebab semua ketinggalan jauh . so , korang berusaha la lebih lagi untuk beberapa hari yg terakhir ini okay ?

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

  1. yang lain tak de chance nak menang la kan .. muahaha.. memang diorang layak pun..rajin mem-promote.. orang lain buat ss tekan entri sendiri.

    ReplyDelete
  2. nak tanya apa maksud tekan link sendiri tu macam mana ek?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini