Saturday, 7 April 2012

Top reffering URL GA LOMO AQUAPIX ! minggu ini !

Asssalamualaikum ♥
Woaa terasa lama tak update pasal GA miraa tu ken ken ken ? well saja , nak bagi korang saspen . eh yeke ? apa-apa j lah . anyway miraa rasa peluang miraa untuk menang tipis kot and meby hadiah pun kene tuka oleh penganjur . so kalau miraa bagi yg sekufu dengan LOMO nanti boleh ? :p kalau taley miraa gigit kang haha 

Tajuk dengan pembuka entri sungguh kontra ! baik laa , bulan April dah masuk . tak lama lagi 30 . Bila tiba masa itu , maka GA ini pun tamat . korang mesti nak tahu siapa yg paling atas skg ni ken ? ok , miraa pk miraa jumpa 3 or more but then bila view miraa jumpa 2 sahaja ! :D woaa menakjubkan !!

Kalau sebelum ni nums tu tinggi jangan salahkan miraa sebab miraa hanya tahu lihat dan screen snap seterusnya sensor apa yg patut . dengan ini miraa nak bagi tengok siapa yg mendahului setakat ini . tett !! jom tengok !!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
*hehek ? penat ye scroll??*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
*slurrp , minum teh jom ? :D aduh nak kene penampa haha*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ok laa miraa stop main permainan ni haha nah korang tengok siapa kah gerangan yg bertuah setakat ini . mehehe ! nah nah nah tengok laa pepuas ! :p

Mira tahu ramai yg faint skg ni sebab cekewa dengan apa yg tertera diatas , TAPI ... hah tu dia ada tapi XD cenggini . korang nak menang ken ? korang nak tips ? cenggini , korang ajak orang g blog korang . patuw suh tengok entry contest korang tu / then suh laa dorang tekan banner tu . TAPI lg sekali , pastikan url yg korang letak kat banner tu cenggini ;
http://miraahussin.blogspot.com/2012/02/aquapix-giveaway-by-miraa-hussin.html
miraa hanya akan kira top referring url yg ada kena mengena dengan GA ni . miraa da teliti dah tengok semua tadip . btw miraa akan kemaskini senarai peserta GA tu ;) so tata for now gais . terus kan usaha !!
Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini