Wow ! 1000++pv untuk sehari ?? Kewl

Views
Asssalamualaikum ♥
Tolong miraa klik NANG IT boleh?
Semoga anda murah rezeki ^_^


Wihoooo ! Miraa macam tak caye yg pageview miraa semakin hari semakin meningkat . Mungkin ramai lagi yg tatau cara nak tingkatkan trafik blog kan ? Oh mungkin da ramai tahu . HAHA macam yg korang nampak , memang trafik miraa macam ciput =.= turun naik 400-500pv sehari . miraa pon taktau lagi nak buat pa , TAPI !!! itu untuk sehari yg lalu ! KINI !!

Miraa terkejut pagi tadi . haha miraa snap ni pada awal ja 5:30 pagi . well miraa salu bangun awal solat sat then meniarap online . Tu laa maksud miraa pv tak menentu . see ? Yesterday 465 but then untuk setakat smalam dah 1000++ fuyoh :D miraa baru mulaa blogging so korang pepaha laa knape all time history tu siput sesangat . anyway bukan itu sebab miraa nak post . Ok nak tahu acano nak tingkatkan trafik blog korang ?? miraa snanye belom solat ni . sat g nah miraa update boleh ken ? hihi review sahaje ni korang pon solat skali ! =.=



Anyway derma sikit kat blog miraa ye :p nak promote ni sikit 

RM30 per LOMO !! Due date 18th April 2012

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini