Ann’s prep buffday celebration !

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥



Hah ! pejam celik pejam celik rupanya dah setahun umur cousin miraa , Ann :3 fyi Ann ni adik kepada Daren yg comel yg korang salu nampak kat fisbuk miraa . Dia memang comel :p dan tak boleh dinafikan nanti dia akan jadi ensem boy macam daddy dia. Daren dah setahun lebih dan masa buffday dia, dia dapat choco cake :d yummmy ! Kali ini giliran Ann dapat cake tapi tak tahu lagi cake apa dia akan dapat. Sebenarnya buffday dia dah lepas tapi belum diraikan so kami sekeluarga akan sediakan utk dia :3

Tadi my momy sedang busy senaraikan barang yg nak diguna untuk esok *31st May 2012* kat party tu. Org yg akan datang hanyalah keluarga yg terdekat so tak banyak pun perlu dibeli. My mom anda dad akan masak esok so tadi mereka busy membeli-belah miraa jadi mangsa angkat barang turun g rumah =.= haih tak sabar tunggu esok ! XD bukan salu celeb buffday beramai-ramai dengan family ! :’3 tapi buffday Ann kali ni tak ada mama *nenek kami*. Hmm :’/ i missed her so much .. semoga dia di dalam kalangan org yg baik . Amin . Al-fatihah ..

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

  1. haha yeah hbth jugak SyamimiNazifa

    ReplyDelete
  2. thanks Raisya Haris , esok miraa gtw Ann haha kalau dy faham ap miraa cakap nanti

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini