Tuesday, 22 May 2012

Blogger & Forum CariCyber.com

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

banner-bg.jpg

Seperti yg korang lihat kat atas , ini merupakan entri contest . Miraa masuk sebab sememangnya miraa suka dengan blog tu *boleh klik banner* . Sememangnya hadiah yg ditaja memang sangat lumayan dan teramatlah rugi kalau tak join . So miraa dengan ini telah pun secara tidak langsung join contest tu . Baiklah , blog miraa tidak lah ada berpuluh ribu followers tapi setakat ini trafik blog miraa maintain . Sehari dapat 1K page views . Tidak di nafikan yg pembaca blog semua datang ke blog miraa untuk menggunakan tutorials yg miraa sediakan . hihoho miraa mengarut dah ..

Antara syarat-syarat yg di berikan oleh pembikin contest ialah , terbuka kepada rakyat malaysia . So miraa memang rakyat Malaysia dan miraa bersyukur sangat tinggal kat negara yg aman damai ni ^w^ Bukan itu sahaja ye syaratnya :p syarat yg selebihnya korang bolehlah tengok kat ForumCariCyber.com . Tidak senang dan tidak juga susah . Bagi miraa susah laa kot sebab miraa belum matang sangat nak bermadah :D

Penarik minat miraa untuk join contest ini tak lain dan tak bukan senarai hadiah yg bakal diberikan kepada pemenang ^w^ nak tahu ? Ini lah dia ;
  • Tempat Pertama : RM300.00 + diskaun 50% x1 produk pilihan + free membership (Nur Diana's Collections)
  • Tempat Kedua : RM200.00 + free membership (Nur Diana's Collections)
  • Tempat Ketiga : RM100.00 + free membership (Nur Diana's Collections)
  • Saguhati  (10 orang) : (akan dimaklumkan setelah genap 20 orang peserta)
  • Cabutan Bertuah (random.org - 2 hadiah setiap bulan) : Love Pearl (lihat gambar di bawah)
  • Kategori Khas (Entri Terbaik) : Percuma Domain & Hosting 15GB selama setahun + free membership (Nur Diana's Collections)
12.jpg

Tidak dinafikan lagi yg sesiapa sahaja yg melihatnya akan terliur bukan ? Okay lah miraa dah pun selesai untuk menaip-naip entri penyertaan ini . Anda bila dan bila lagi ? Jom sertainya sekarang juga ! 

Entri ini adalah untuk contest yang telah dianjurkan oleh Forum CariCyber.com & Blog Cerita Dari Hati. Contest ini telah ditaja oleh : Internet WebhostingHzToursTopSite Lists RankingNur Diana's Collections. Berminat untuk menjadi penaja? Sila hubungi penganjur melalui emeladmin@caricyber.com


Share:

5 comments:

  1. Salam . Cik Fie Jemput Join GA Ni . Harap Sudi Join . :) http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_19.html

    ReplyDelete
  2. mari sertai GA dari iena Eliena :)

    http://ahmoysimerah.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    dah join jgn lupa tempek nama ziela ya dan beritahu ziela di ruangan comment link tu ^^ terima kasih awak :")

    ReplyDelete
  3. ziela tag awak lagi :)

    jom join ramai - ramai contest yang dibuat oleh Nurul Farain <3
    Hadiah2nya sgt lumayan :) dah join jgn lupa tag nama Ahmoy Si Merah dalam post tu ya ^^ terima kasih :)

    http://ahmoysimerah.blogspot.com/2012/05/contest-edit-photo-for-me-by-nurul.html

    saya doakan kejayaan awak :)

    ReplyDelete
  4. insyallah akan miraa join semua nanti ;)

    ReplyDelete
  5. Terima kasih miraa & good luck ye :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini