Boom Boom Boom nanti pekak padan muka !!

Views
Asssalamualaikum ♥
HAHA mesti korang baca entry ni sebab tajuknya yg teramatlah pelik *yeke?* haha snanye baru harini miraa dapat tutup tlinge sebab malam smalam headphone yg miraa beli tu sebelah kanan takda bunyi . nama je Beats , hurr ! =.= So tadi masa tusyen miraa suh dad yg tukar . From white to pink =.= okay thanks dad . You make me look like a girl now haha .

Macam yg korang nampak kat fb miraa , ada photo equalizer tu . HAHA macam gilos kan ? Bass high , dari headphone miraa tukar ke large speaker . Oh yeah yeah sedap bunyi nya XD cuba lah . Soft je bass sume lagu yg miraa denga . haha dari petang tadi lagu FANTASTIC BABY - BIGBANG & LIVE MY LIFE - JUSTIN BIEBER je berputar . bukan apa , miraa suka bass yg cenggitu . dubb dubb dubb gituh XD


Korang try lah buat equalizer korang jadi cenggini then korang True Bass bagi 2/3 , WOW effect bagi 1/2 haha then jadikan yg kat atas tu  large speaker . System sound bagi 34% dah cukup buat tlinge korang bergegar XD ok now miraa memang gila kor haha so motif buat entry ni nak bagi pekak orang XD gurau sadje . good nite !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

9 comments:

  1. Blogwalking boleh, Join pon Boleh =) ----> http://mistaqila.blogspot.com/2012/05/sape-nak-sape-nak.html

    ReplyDelete
  2. femes betul Beats skrang.. suka warna putih XD

    ReplyDelete
  3. tak lama lagi komfem pekak.. haha.. nanti terikut-ikut nabil kata "maafkan saya, saya ni kan pekak.. Pakcik dengar tak?!.. haha..

    ReplyDelete
  4. Huh..
    baru nak gi beli hari ni...
    nak beli beats waarna putih..
    lagu Live My Life.. memang best!

    ReplyDelete
  5. Haruno Hana , ha ah sebab best kalau dengar XD haha miraa kempunan warna putih tu :'(

    ReplyDelete
  6. mintak-2 jangan laa pulak miraa pekak Ally Idris ahha

    ReplyDelete
  7. haha jeles miraa tw Aira Amir 姶良 XD beli warna lain laaa *sengih tanampak gg

    ReplyDelete
  8. beats mmg terbaik laaa ! my beats black , haha cute la pink

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini