Cara tukar smiles dalam CBOX !!

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


Miraa nak ajar cara korang ubah smile kat CBOX hehe , okay tayah buang masa dengan pendahuluan yg mengarut . Fes korang login kat CBOX tu .. Then dah login kan ?
Tekan Options

Second, tekan Smiles

Masukkan simbol smile :)

Paste URL smile
Senang kan ? Miraa taknak buat entri pepanjang nanti bertambah orang tak paham . So kalau berpuas hati boleh tekan like dan tinggalkan komen sekiranya ada yg anda tidak faham ;) Plus , korang boleh ambil smiles yg comel kat tab GOODIES / pun kat sini *smile like mine* okay tata for now

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini