Contest header Paling Meletup By BH

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥

Ramai tag miraa join contest ni . Header miraa bukan meletups pun . Okay tanpa membuang masa yg banyak dengan mengarut , korang boleh tekan banner atas tu untk baca syarat yg super simple . Hadiah menarik ;) Btw nak tag Yuyui , Yaya dan juga Una ^w^

Ini header masa miraa join contest ni. Miraa ni suka tukar-tukar header. Hehe doodle tu melambangkan miraa yg suka makan. Tagline miraa pulak mmg kena dengan miraa ^w^


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

5 comments:

  1. okay Yui :B jangan lupaa join okay ?

    ReplyDelete
  2. http://rightnot.blogspot.com/2012/09/penutupan-dan-hadiah-contest-header.html

    Sila baca.. Komen diperlukan.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini