Cute crayon icon untuk korang

Views
Asssalamualaikum ♥

image12_2.gifimage11_2.gifimage10_2.gifimage13_2.gifimage06_2.gifimage07_2.gifimage05_2.gifimage23_2.gifimage25_2.gif
image09_2.gifimage04_2.gifimage14_2.gifimage03_2.gifimage08_2.gifimage15_2.gifimage16_2.gifimage21_2.gifimage22_2.gif
image19_2.gifimage02_2.gifimage01_2.gifimage00_2.gifimage17_2.gifimage18_2.gifimage20_2.gifimage26_2.gifimage24_2.gif

Miraa ada cari icon comel-comel tadi . So korang boleh tekan icon tu kalau nak copy , save atau pun ambil URL dy untuk favicon atau pape je . Dengan syarat , tinggalkan dulu komen kalau nak ambil :D boleh kan ? kalau stuju , miraa akan pergi cari lagi icon comel-comel untuk korang hehe

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

13 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini