Domain Giveaway by TEDDY

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥
Sebenarnya dah lama mengidam nak tukar domain . Dah pernah dah mintak nums akaun pembikin domain tu tapi miraa lupa nak bank in then last-last tak jadi . Subuh-subuh lepas solat miraa buka lappy teros nampak post menarik gile tu ! HAHA free domain ? siapa yg tak nak ? Tapi ini sekadar mencuba nasib mana tahu dapat kan ? Okay miraa dah laksanakan syarat-syarat yg diberi , harap-harap miraa bertuah . Amin . 

Korang jangan lepaskan peluang ini . Tarikh tamat 26 Mei 2012 tapi kalau admin dia nak ubah tarikh tu pun boleh . So ada lagi peluang . Miraa tak mengharap sangat sebab once terlalu berharap kita akan cekewa sungguh-sungguh TwT tapi miraa nak jugak ! haha okay laa .. kalau nak join korang klik banner tu okay ? Ini bukti miraa dah follow , like and share;

Link Teddy dengan Sparrow berserta banner ada disidebar miraa ;) Hee ! Joms tukar-2 banner teddy ! Ini banner miraa ^w^ harap teddy sudi ambil mehehe


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

  1. deep here doa byk2 deep akan buat y terbaik....

    ReplyDelete
  2. miSS mira.. teddy tidak dapat notification follow dari miraa... please refer back... takut pnyertaan anda tidak di sah kan... ty for join..

    ReplyDelete
  3. okay tedyy , miraa dah follow guna acc google :) td guna yahoo

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini