Follower ke 2K . Terima kasih ! :D

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥

Sudah lama tak hapdet blog dan tak sangka sudah berhabuk *fuhh fuhh* bukan disengajakan untuk tidak mengupdate tapi minggu ini dan minggu hadapan exam . Oh pendahuluan yg sungguh tidak arif . Btw masa miraa buka blog ni miraa tengok dah 2K dah jejejeje ni buktinya


Okay , miraa takboleh tengok proff dia atas sebab-sebab tertentu . Anyway thanks yaa sudi follow blog miraa . bagi menghargai jasa baik awak , nanti bagi no tel kat emel miraahussin@gmail.com hehe i got a surprise for you :) okay mulai saat ini miraa akan memperbanyakan perkongsian freebies and tutorials . So nanti kan ;) nite

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. وعَليْكُم السّلَام ورَحْمَةُ الله وبَركَاتهُ
    Very nice post really I like it <3
    + I think you're a really nice person >3<

    ReplyDelete
  2. thanks Αfиαи ♥ Qυcнαяi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini