giveaway Just Click By Cik Eiyra

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


Siapa yg tidak mengenali Cik Eiyra yg comel lagi cantik ini ? Hah ! Tak kenal dia siapa ? Kalau tak kenal korang boleh click gambar dia yg comel kat atas tu untuk melawat blog dia . Bukan itu tujuan utama miraa menaip entry ini . mehehe dengan tajuk "giveaway Just Click" maka dengan itu ini ialah entry giveaway .

Miraa sekadar mencuba nasib siapa tahu mungkin menang ye dok ? Btw hadiah nya menawan dan yg paling miraa suka GA ni tak berjela sponser dy dan syarat senang ibarat memakan kekacang . he he he ! miraa sudah ikuti syarat yg tuan empunya contest taburkan *aisemen* kalau korang nak tahu lebih lanjut mengenai ga ni boleh laa ke blog dia ya ? jom meriahkan contest ni ! Hampir terlupa , tarikh tamat ga ini ialah 31.5.2012 . sekejap sahaja kan ? hee !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini