Infinite Exam Level ! Oh my gosh !

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


Today was the worst paper . Yet lagi teruk untuk nanti , PAI + ICT + PA = GILA yeahhh ~ Apa akan jadi yeah untuk next week ? Emm siapa tahu kan ? For this week semua paper level 1 dah past walaupun sedikit cekewa dengan paper Sejarah , EST dan juga Science tadi pagi .. .

Muka budak yg sedang dalam exam ? Mungkin , ini lah muka stress saya selepas paper Sejarah dan memang banyak jerawat akan timbul . Menyakitkan hati betul . Sana sini jerawat tu akan timbul .

Esok sy akan bertempur pula dengan paper Additional Mathematics II dan Modern Mathematics I . Bagi yg terpelajar memang senang nak jawap dan target A+ bukan macam saya yg sekali je PERNAH lulus . Baiklah saya nak menambah ilmu dengan menghadap TV tengok K-Drama haha baiklah saya meluat dengan segala nombor . Wish me luck  

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. Same la sini.Exam minggu depan nih.

    ReplyDelete
  2. hee , next week miraa last exam Miss Imah . btw good luck ;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini