Monday, 21 May 2012

Kalau boleh aku nak jerit kuat-kuat tapi ..

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


Harini paper sangat mengancam nyawa . Additional Mathematics paper 1 dan Mod Mathematics paper 2 . Sebenarny miraa bersyukur sangat sebab paper 1 amath lebih senang daripada paper 2 dia . Oh my English ! *tiada kena mengena* lagi pun dalam paper 1 mungkin miraa akan dapat markah untuk Function dan sikit-sikit daripada graf . Math pula miraa akan dapat markah untuk equation dan juga solid geometry . yg lain macamana ? walluhalam apa miraa jawap hanya tuhan tahu :D

Ikutkan hati memang terasa nak jerit tapi miraa tahu suara itu aurat kan ? ok beristigfar jelah kau miraa . markah apa kau dapat nanti terima dengan hati yg suci , ikhlas bersih hiahaha *DFK keluar* mathematics tu mungkin boleh dapat B- sekurang-kurangnya nanti .. Okay , macam yg miraa gtw hari tu .. minggu ini memang semua killer paper .. di sana lah ada addmath dan math , begitu juga dengan prinsip perakaunan kertas 2 esok =.= hoi hoi hoi pergi kau blajar lah miraa . nanti kau tak dapat kerja kau ta boleh kawen dengan Zae kang baru padan muka kau ... oh dan sy sangat syg kat baby boy sy :p

Nampaknya kemengarutan sy dah menjelma . korang nak top up percuma tak ? mai laa korang intai kat sini lelaju ~ bukan selalu ada *selalu pun ada* okay laa korang .. jangan lupa solat dan DERMA untuk tabung blog miraa . miraa tahu korang baik hati lagi IKHLAS ^w^ tataaaaa
Share:

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini