Melawat jiran online saya !

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


Photo di atas sememangnya tidak asing lagi bagi yg mengenali beliau *aisemen* haha snanye dah lama jugak miraa memeramkan lappy ni untuk ber-bw ke serata dunia blog . maklumlah sedang sibuk dengan exam dan jadual tuition yg mampat lagi padat . btw apa khabar Hilmi ? :D haha dah lama miraa tak bw kan ? hoho btw kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal blog ni korang tekan photo kat atas tu .

Begitu banyak entry dia yg miraa terlepas antaranya "Semasa say belum bertudung dahulu..." dan "Pandang ke hadapan" yg baru saja miraa baca . Well thats true . Bila kita brubah makin selamat hidup kte . Kalau dulu miraa salu guna deff freehair but , look at me now *macam lagu CB&TP* . Siapa sangka miraa boleh jatuh cinta dengan tudung labuh .. Pandang ke hadapan ? miraa salu tengok depan pun kalau bjalan :p


Haha btw jangan lupa untuk jenguk blog jiran miraa ni tau ? Tak rugi korang follow blog Hilmi ni . Entri dy semuanya best-best belaka . Okay I wanna visit my jiran yg lain-lain lagi . Hihi semugaa berbahagia 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini