Menjawap soalan II

Views
Asssalamualaikum
Miraa kembali menjawap beberapa soalan yg dikemukakan oleh blog walker yg datang ke blog miraa . Soalan-soalan ni semua akan miraa letak kat FAQs so kalau ada soalan lain korang boleh tengok kat sana dan kalau tiada baruu lah korang tanya . Arasso ? :p okay ini antara soalan yg ditanya;


Miraa dah berpunya?
» Soalan apakah ini ? =.= opkos leww hehe


Dimana boleh dapat Lomo tu?
» Boleh dapat dari miraa sebab miraa ada buat tempahan so cepat2 laa korang order ye ? :p


Lagu apa kat blog miraa ni ?
» Now lagu Jason Mraz - I won't give up (May 2012)


Boleh tak re-freebies freebies yg miraa bagi?
» sure boleh tapi jangan lupa tinggalkan credits ;) penat lol nak Google cari


Apa fb miraa ?
» http://www.facebook.com/miraaahussin


Kenapa gadget follower untuk classic template tak menjadi?
» Sebab Google dah hapuskan page untuk ambil coding follower tu.

Bila boleh sampai Lomo yg saya order?
» Bukann kah miraa dah bagitahu yg selepas tarikh tutup tempahan lomo tu, korang kena tunggu lagi 1-2 minggu. Jangan risau miraa akan bagi tracking number postage tu kalau dah kena post. Miraa tak brani nak tipu-tipu


Link fanpage miraa apa?
» hehe sory , ini link fan page miraa https://www.facebook.com/miraahussin


Kenapa eh miraa buat tempahan lambat siap?
» Korang kena faham yg line miraa setakat GPRS. WCDMA tu pun kalau miraa lepak kat scola or Dapur Ayah. HEHE mianhe !

Umur miraa ni brape ?
» Tahun ini miraa 17 tahun (2012) yeah agak tua dah D:

Ada soalan ? Silakan kemukakan :)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

5 comments:

  1. Kak miraa , kalo Digital Lomo tu akak jual jugak ke ?

    ReplyDelete
  2. no , miraa takde jual Digital Lomo . Kalau ada miraa bagitau

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini