Saturday, 5 May 2012

Menjawap soalan(s)

Asssalamualaikum ♥
Okay entri ni entri yg takdo gambo and semua ialah soalan dan jawapan yg korang bagi dan miraa jawap . so lepas ni kalau nak tanya apa-apa , rujuk sini dulu takut . hoho


Harga lomo tu berapa ?
» Bergantung dengan jenis serta pakej. Boleh review kat tab LOMO ORDER ye


Macamana nak komen kat entri miraa ?
» Korang nampak jumlah komen tu kan ? tekan sana nanti kat bawah ada kotak komen so korang tulis lah kat sana . Maaf permalink kat tajuk blog miraa tu ada salah coding hehe


Lomo ada jual kat mana ?
» susah miraa nak jawap sebab miraa jarang kluar rumah so miraa tahu ada jual kat online and miraa salah sorang agent yg menjual lomo itu .


Mana nak dapatkan background comel ?
» miraa tengah usahakan untuk ubah warna yg lain guna Adobe , so korang boleh review dekat tab GOODIES tu . Kat sana ada miraa senaraikan freebies termasuklah background


Apa tajuk lagu kat blog miraa ni ?
» Lagu ni lagu Jason Mraz - I won't Give Up


Filem lomo tu untuk apa ?
» Filem tu untuk gambar . Noted that Lomo yg miraa jual bukan Digital Lomo . ini lomo yg macam dulu-dulu punya camera . kena guna filem then pergi kedai cuci . 


Macamana nak copy code ?
» Ada baca RULES tak ? *amek soklan alek* haha

Boleh tak edit kan belog saie ?
» Sure . Miraa akan editkan blog korang selepas korang buat pembayaran kat miraa . Miraa dah tak brani nak editkan blog orang sebelum terima bayaran .

Miraa ada Twitter ?
» Sure , https://twitter.com/#!/MiraaHussin

Ada lagi korang nak tanya ? Kalau ada tinggalkan pesanan kat shoutbox or dalam kotak komen entri ni . Sekian .
Share:

1 comment:

  1. kak mira~ kitew nak edit blog..berapa ek pembayaran nak edit blog n satu lagi kak mana nak tempah n discuss laen2 lagi? Harap beri respon..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini