Friday, 18 May 2012

Mini smiles untuk Shoutbox !

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


Lama juga lah kan miraa tak kongsi blogstuff untuk korang ? :3 macam muka spongebob kat atas , kali ini miraa nak kongsi smiles yg miraa gunakan dalam shoutbox miraa . Miraa guna few sahaja sebab miraa tak rajin nak cari dan tukar yg lain . So , korang klik je kat muka-muka comel tu untuk ambil URL dia okay ?
oO:*
:P
haha^o^XD
:(>.<
comel:)^^
OoOXX
;)

Bagi yg tak tahu nak tukar smile kat dalam shoutbox dia , korang boleh intai tuto yg miraa sediakan kat sini ye ? Tuto tu akan ajar korang dari A-Z untuk tukar smiles kat dalam CBOX korang . Miraa gunakan CBOX sebab best :D Okay tata for now , nak buat req seterusnya pula ;)
Share:

4 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini