Friday, 18 May 2012

Party masa EXAM ?!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


Hari ini merupakan hari paling mengecewakan apabila paper II Additional Mathematics telah saya jawap dengan sembarana haha okay cukup mengarut . Miraa malas nak double cek bila dah tulis dua kali jawapan so miraa biarkan then hantar . masa cegu Nying *cegu tusyen* tengok paper miraa good sangat . Angka 2 jadi 12 angka -1 jadi 3 bagaimanakah itu ya ? Adakah markah miraa untuk kali ini akan berbunyi ? HOHO ! kecewa sangat lol ! Takpa , miraa akan balas dendam Isnin ni dengan paper I TwT mpga-moga kali tu dapat lah jawap . Amin ..

Waktu rehat diisi dengan aktiviti makan makan :D well bawak bekal demi mendapat merit +5 so biasalah kan ? Masa pagi makan bubur ikan masin slurrrppp :d lepas tu bekal dan bergegas ke koop beli ice cream :d nyum nyum sikit je orang yg ulangkaji untuk mod math paper I haha maklum lah ABC boleh tembak-tembak . Harini semua makan ice cream . Ice cream atas usaha dan titik peluh kami semua mencantikkan kelas :D Vanilla ? Yam ? Campur ? :D

Sedar tak sedar dah tamat rehat dan cegu Ainul pula yg jaga paper kami hoho apa lagi gelak-gelak lah masa awal-awal after that semua senyap buat muka entah jawap paper . Miraa dengan penuh konfidennya menembak mana-mana jawapan disebabkan kecewa dengan paper Amath T^T tetiba ..
Cikgu Ainul: Klass . Kamu ada masa 5 minit lagi
Oh mak kau ! Tak ke terkejut beruk semua orang walhal ada lagi 30 minit ? :D semua kelam kabut buat . Btw , saya jeles cegu tu men samsung tab :D hee ! Kriiiiiiiiinggggg ! Masa menjawap tamat dan saya boleh nampak kekecewaan terukir di muka beberapa orang kawan sy bila tak sempat utk mereka menjawap . Heh thats it . Past is past lupakan XD hehe miraa ! Cukup ! pergi kau sane blaja utk next paper <3 okay gais , have a nice day :) nanti miraa buat laa req korang tu so jangan lupa  req laa bebanyak kat shout box miraa :D Assalamualaikum warrah matullahi wabarrah katuh ...
Share:

3 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini