Saturday, 5 May 2012

Pemenang Lomo GA by Miraa Hussin

Asssalamualaikum ♥


Miraa penat nak jawap "10 Mei miraa akan umum kan pemenangnya" so miraa percepatkan . So miraa malas nak screen snap on the random org , korang tengok lah pemenang nya okay ? Deal ? kalo tak deal takpe :p hadiah tu bak kat miraa je haha miraa mula dengan hadiah sampingan :)

1 x RM30 discount voucher by LoveBag LoveBag
229. http://minkurakura.blogspot.com/

3 x RM10 Topup by Nour Adieb

1 x RM10 Topup by Haruno Hana
9. http://daisukigirlsuki.blogspot.com/

1 x 10% discount voucher by Be to Be Collection
144. http://cute-girlneedsuperman-honeylemon.blogspot.com/

3 x RM5 Topup by Cik Honey Bee

1 x RM5 Topup by Mya's Closet
257. http://letmestoryitforyou.blogspot.com/

2 x RM5 Topup by Haruno Hana

3 x Brooch by Byla Collection
64. http://dayah-hidayahsmile.blogspot.com/

1 x Template by Cik Adyb
278. http://shimmer-me.blogspot.com/

1 x Header by Cik Adyb
168. http://fatinnurfaiqah.blogspot.com/

2 x Doodle by Afina Rahmat
Dan sekarang tibalah masa yang ditunggu-tunggu ! pemenang yg mendapat Lomo adalah ..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hehe tak sabar ye ??

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jom minum kopi dulu c[ ^_^ ] haha

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





















Tahniah kepada Izzah ! Nanti emel kan kat miraa details Izzah ye ? Sebelum jam 10 malam ini 5-05-2012 . Sekiranya tiada maklum balas dari Izzah , miraa akan cancel kan hadiah tu serta merta . Sebarang rayuan tidak akan di layan . Ini details yg Izzah kene bagi kat miraa .

  • Nama penuh :
  • Alamat rumah :
  • No. tel :
Dan kepada pemenang yg lain miraa nak mintak maaf sebab takde screen snap yg kat random org tu . miraa takut nanti berjela panjang entri ni and mcmcm alasan yg timbul hehe ! okay apa yg korang perlu buat ? err korang tuntut hadiah daripada sponsor(s) tu okay ? and yg Haruno Hana tu dia tukar hadiah sebab dia akan busy nanti .

Korang bagi link entri GA Lomo yg haritu kalau sponsor tak faham okay ? yg Lomo tu mungkin akan lambat sampai sebab miraa nak orderkan lagi  *kalau kene tuntut* hoho now nak update Lomo Wave tu pulak . Hehe anyway have a nice day evelibody 0.0 !! 

Share:

7 comments:

  1. ala ,baru nak join..GA dah tutup ea..sedih!

    ReplyDelete
  2. Ya allah. Alhamdulillah . Aku menang lomo :)

    ReplyDelete
  3. aini , ini GA bulan lepas . GA yg Lomo Wave tu belum tamat .

    ReplyDelete
  4. sye mng topup, yeah, thx mira, sye da anta detail :)

    ReplyDelete
  5. Mira , saya dapat 1 x RM30 discount voucher by LoveBag LoveBag tp saya tk tahu macam mana ._. bleh tlong terangkan kt shoutbox saya tk ? tq

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini