Pre order Lomo 2-4 lens ! NEW !!

Views
Asssalamualaikum ♥

Korang rasa korang nak tak Lomo many lens ni ? function dia sama sahaja seperti Lomo yg ada 1 lens tu . Waterproof , uses Kodak films and uses no battery to snap photos sebab tidak ada flash. Bezanya dengan Lomo yg satu itu ini boleh snap more images in single click depends on the lens lah . Kalau ada 2 lens then 2 pictures in one time . If 3 lens then 3 begitu juga dengan yg 4 lens.

Ini merupakan contoh untuk 2 lens.

Ini pula untuk 3 lens.

Dan akhir sekali 4 lens.


Kalau Lomo 1 lens korang akan dapat 1 photo dalam 1 films yg diguna. Tapi kalau yg ada 2-4 lens ini, hasilnya sama seperti gambar contoh diatas. Kalau 2 lens maka bila anda mencuci gambar tersebut akan ada 2 gambar dalam sekeping gambar. kalau 3 ada 3 dan 4 ada 4 .

Kepada yg berminat dengan camera Lomo banyak lens ni, korang boleh lah menempahnya. Cara untuk menempah mudah sahaja. Korang hanya perlu klik  tab ORDER di atas dan ikuti langkah seterusnya. Mudah bukan ? 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

  1. Kat mana boleh beli lomo niyh?

    ReplyDelete
  2. Georgia Sarra awak boleh tekan ORDER tab kat atas skali tu then hantar msg . lomo ni akan sampai 1-2 minggu selepas tarikh tutup by post laju :)

    ReplyDelete
  3. harga ney berapa plak? still sama ker?

    ReplyDelete
  4. Waterproof lomo 2-4 lens
    Pakej A2: Lomo+film+Postage = RM60
    Pakej B2: Lomo+Postage = RM50

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini