Pre order Lomo murah :)

Views
Asssalamualaikum ♥

Ini antara design Lomo yg miraa tawarkan .

Pakej A1: Lomo+film+postage = RM50
Pakej B1: Lomo+postage = RM40


Dan ini merupakan Lomo juga dan miraa baru mula mengambil tempahan ini. Function Lomo ini sama sahaja seperti yg satu , but this Lomo boleh tangkap 2-4 gambar dalam beberapa saat yg tertentu .

Pakej A2: Lomo+film+Postage = RM60
Pakej B2: Lomo+Postage = RM50
Terlalu sedikit info dalam post ini ? Anda boleh menekan ORDER dan membaca lebih banyak info mengenai Waterproof Lomo ini.

Cara menempah ? sila tekan tab ORDER untuk mengikuti langkah menempah dengan mudah

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

6 comments:

  1. thanks cikmira.. lama suda tunggu anybody untuk bagitahu how to order this lomo..,seriusly wanna to have it..will message u later,okeyh..^.^

    *err..lomo ni ada hellokitty edition tak....?

    ReplyDelete
  2. oh no aina ariana , im so sory . lomo hello kitty miraa takde :(

    ReplyDelete
  3. lomo ni camera ke ? bole ke law nak snap pic bkan dlm air ? satu camera just rm 50 je ? sorry byk tnye .. x tau pasal lomo lomo ni ... tapi mcm interestingkan aje ..

    ReplyDelete
  4. adiela arezahar ya lomo ni camera . yep boleh je snap dalam air dgn syarat pasang kan waterproof casing camera tu . ha ah RM50 je sebab kalau mahal2 nanti tade yg nak bli :) kalau berminat boleh tekan ORDER tab kat atas blog miraa tu then send kan tempahan ;)

    ReplyDelete
  5. yes redlomo , they're pretty cute :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini