Thursday, 31 May 2012

Sarapan pagi yg super yummy !

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


Slamat pagi korang ^w^ nyenyak tak tido smalam ? Miraa tak dapat tido dengan nyenyak sebab ada sesuatu yg merunsingkan jiwa miraa . Tak tahu knape hati berderbar je T^T adakah ia tanda-tanda miraa akan pergi? Hmm kalau betul miraa pohon maaf dari korang X’D lari dari tajuk betui.

Kalau smalam miraa post entri pasal prep buffday Ann , hari ini lah hari tu ! Awal pagi lagi dah basuh sayo-sayoran dan mandikan ayam-ayaman . Malam smalam dah potong-potongan so tinggal lagi masak-masakan. Blender cili beso , rebus kentang-kentangan dan macam-macaman lagi. haha banyaknya “an”. Buat kerja tanpa sarapan mmg tak masuk akal =.= Harini takde makanan yg kne masak sebab late bangun semuanya hihi

Mula-mula makan roti+telur+mayo=blurpps ! SEKEPING JE ye HEHE . Lepaih tu bukak peti ais apa pon tarak =.= ada ai sejuks dan sirap . Bila bukak freezer , jeng jeng jeng ! Ada ice cream perisa DURIAN ! HOHO bila masuk kan kat bowl , wah bersinar-sinar dibawah cahaya mentari pagi XD berasap-asap sejuknyaa .. miraa decide nak sumbat kat bread tadi. Dan ini lah hasilnya ;





Memang sedaaaaap sangat *apa pun sedap kalau lapar* ngahaha masa roti+telur+mayo tu miraaego sikit makan sekeping walhal lapar. Tapi bila dengan ice cream, wah 4 keping roti habis. Tadi roti tu still penuh lagi dalam plastik tapi dah tersikit keje miraa . Sape cepat dia dapat adik-adik miraa semua masih tido. Well Im off to help me mommy :3 Daddy Daren pun dah sampai nak tolong. Fyi dad Daren and my mom adik beradik. Daren’s non muslim. Why miraa muslim ? Sebab mommy miraa kahwin dengan daddy miraa la =.= haha ok tata !
Share:

2 comments:

  1. memang sedap sgt SyamimiNazifa , tapi berganda berat sedap naik XD

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini