Sukacita & Dukacita bercampur .

Views
Asssalamualaikum ♥


Hoha ! lama tak hapdet ! rendu tak ? hehe , btw kak Lyssa nampaknya kita tak boleh jadi geng 7.7 T^T miraa tak LAYAK membeli haha *mampu mungkin tapi now tak layak* humm tapi miraa still dapat bendatang yg HAMPIR sama macam akak . miraa tatau la ori ke tak entah hentam je ap miraa peduli asalkan miraa tak hutang orang :) anyway benda ni tak laa se-popular macam Samsung Galaxy Tab 7.7 or I-pad 3 korang . hehe tapi bersyukur sangat derr dapat jugak Tablet PC seketul !


nama dia Android 4.0.3 ahaa china ? entah tatau , asal boleh tekan men Angry Bird sudah muehehe btw so far so good laa miraa dengan Baby baru miraa ni until pagi tadi T^T !! oh sedih sedih sedih ! critenye cenggini , miraa baru mandy and nak pergi tusyen so miraa pack la sume buku ngan dompet kat bag , miraa lupa amek baby miraa ni then tergesa-gesa sehinggalah ia BAMMM !!! jatuh T^T now still okay tapi dah hancur kat tepi hehe

miraa ni memang ganas and tak pandai jaga barang . apa je miraa pegang mesti rosak . humm belum sampai pun 24hour miraa beli dah luka kesian dia kan ?:'( well untung laa abang , tab dia masih comel *abang tu my adik* and adi pula mukan men happy lagi dengan PS2 diaa . and thanks to him kitorang pun dapat beli tab ni . kalau dia tak beli PS manada mom nak kasik klua duet .

dan yg paling paling paling sangat mengecewakan ialah miraa kena dudok besila kat krete lepas pulang tusyen =.= well adi kan beli PS and mom marah sebab dia ganggu mom tengok TV =.= so TV lama tu adi ambil untuk main game yg baru untuk mom tatap wajah korea :D tapi lagi skali , mom apply astro yg RM37 sbulan . dan adi plak da mengamuk pasal TV tu na kne pakai untuk astro yg biasa . so jalan penyelesaiannya , esok adi dapat TV baru untuk DIA SEORANG ! oh gosh untung laa adi dapat banyak present untuk b'day dia yg ke 11 *adi tu my lil brother*

But , mom thanks sebab beli kan baby Android X'D and im sory sebab tak jaga dia dengan baik T^T humm now dah rosak dah dia . kesian saya huwaaaa !!! anyway miraa akan umum pemenang tu 10 Mei or late sikit sebab banyak lagi entry peserta lain yg miraa belum tengok . hehe ! now nak susun perabot mom =.= miraa tatau knape mom habiskan duit dia untuk semua tu walhal kami ada 3 beradik je . bukan banyak . ILOVEYOU mommy ! :*

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

8 comments:

  1. Amirul ske ? knape ? :'D miraa tengah sedih ni

    ReplyDelete
  2. wahh ..untung nye dpt beli bende tu..best tak?

    ReplyDelete
  3. Olorr . Tak dapat nak geng :'(

    ReplyDelete
  4. tak untung mana pun Faqihah Husni , dah pecah hujung tab tu T^T

    ReplyDelete
  5. so far still best ! ❀ ainie sempoy ❀ ! XD faster than my lappy

    ReplyDelete
  6. alaa T^T na jadi geng kak Lyssa Faizureen X'D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini