12 06 12 #belated post

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


Enam kali dua bahagi dan seterusnya darab dua semula . Yey ! Harini tak brape nak best sebab markah prinsip perakaunan dah kena bagi . miraa dapat 40% je . kewl memang nak nahas nanti kena bunuh oleh my umi . tapi tak pernah sebenarnya dapat markah macam tu masa exam pertengahan tahun ni . selalunya dapat 20-30% untuk exam awal tahun dan pertengahan tahun . bukan nak bangga dengan markah siput tu , tapi saya bangga sebab saya tidak ada meniru C: Seterusnya kami dapat paper akaun ... 


After dapat paper prinsip perakaunan , masuk cegu BI . then kena bagi lagi markah untuk tu . tapi paper II je . Madam Salmah asked us to exchange paper . memang best sebab boleh tahan gelak bila baca paper lelaki yg sama nama tu . bukan nak peril , tapi … ish best laa xD Shahril buat karangan section B dia tentang home cooked food . dia translate ikut ayat BM and mmg ada tunggang terbalik tapi boleh difahami daripada ayat yg miraa buat . ayat yg miraa rasa miraa tak dapat lupakan ialah “TRUE IS” yg ada kat Section A . Bila baca paper Syarril pula ayat yg miraa tak akan lupa , “MANY MORE MONEY” haha syes best .

Bila masa EST , cegu datang then asked us to go to library untuk cari pasal proses . dia suruh cari apa saje hahaha so mula-mula tengok pasal ais . macam-macam betul kami sekumpulan tengok . tapi finally pilih tajuk proses kitar semula tin minuman . so dah dapat semua pergi masuk kelas . dua je kumpulan yg sempat present . pasal kitaran katak dan inhalation & exhalation . masa nak lukis kitaran kat white board marker dah habis then masa nak cakap kringg ! bunyi loceng . okay nanti buat .

Masa ICT pula takde cegu then hujan kuat gile . haha semua plajar yg ambil ICT kat kelas mlepak kat ruang kat makmal . haha bercerita bagai-bagai . dan masa kat kelas pula , kami betiga iaitu Jia dan lelah sibuk menghadap lappy . hehe ! jangan heran laa , miraa suka bawa lappy kemana-mana saje C: anyway smalam buffday lelah . yeyy dah tuaa dah dia xD !! ini ada phuto kami bertiga . hehe ! okai gais , happy blogging 



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini