1A 4B 2C 2E 1G; Huit teruknya!

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥
Ya Allah , teruknya keputusan miraa ni T^T ngahaaaaa . Ada 3 paper miraa yg menurun terutamanya Mathematics :'C dari A pergi C ?! WTFUU ! Mengapakah anda menjadi sebegitu teruk wahai MIRAA ? Kemanakah telah anda buang otak anda ? x'D Ini ....


Untuk peperiksaan pertengahan tahun ni miraa dapat 1A 4B 2C 2E 1G . HAHA miraa pye A hilang 1 , B menambah 3 , C hilang 1 , D hilang semua dan E tetiba wujud . *Ada yg salah sebenarnya* Perghhh gilaa lah . Memang miraa kne telan hidup-hidup nanti bila tanda tangan buku rekod . Harap sangat yg dad miraa yg ambil . Haha why ? Well , dad takde ceramah :p


Ini perbandingan keputusan Ujian miraa dgn Peperiksaan Pertengahan tahun. Nampak tak yg ada petak KUNING tu ? Hah itu laa antara paper yg menurun . Miraa Paling sedih dengan paper Matematik tu T^T Heran lah knpdari A boleh pergi C . Sedih T^T !!!!!!! Kalau amath tu tak heran laa x'D haha menurun sebanyak 1 markah je kahahaha . Sejarah pun tak brape nak heran . 4 markah menurun lebih baik daripada menurun 21 markah . Yg lain semua meningkat Hummpp nak ubah tak boleh . Bak kata pepatah "nasi sudah menjadi bubur".

As a conclusion , miraa perlu kurangkan online bagi menjamin keputusan yg cemerlang kelak haha miraa harap nanti ada peningkatan . Amin . Btw KDT miraa meningkat :p haha miraa menawan 1/5 daripada kelas yg lain jugak ahh sukanya xD !!!!! Okai miraa nak sambung tido . 1 jam lagi baru bangun g scola :p dan rasanya lepas ni miraa akan tumpukan pada ini .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

5 comments:

  1. Wah,banyaknye subjek,titew amek 10 jew..cian awak..nape byk sangat..

    p.s.Add Math titew pon truk giler...slalu kne mara cikgu

    ReplyDelete
  2. u try a lil bit. confem boleh. gempak lah science and technology susa kan?

    ReplyDelete
  3. Munira Hanis , samala ;) yg dua tu PJK and PSK .haha ye ? cegu miraa tak marah sebab tiap-tiap taon masalah plaja dengan amath so tak heran xD

    ReplyDelete
  4. Mimi , Scie Tech tak susah :) yg menyusahkan hanya Addmath+Perakaunan . ICT + EST boleh score lebih tinggi kalau rajin membaca xD malangnya miraa ni pmalas

    ReplyDelete
  5. Oh,tak perasan hehe..sebab kat skola kite tak de PJK ngn PSK kalau pertengahan tahun....kalau ujian baru ade...hehehehe...mule2 rase nak drop je Add Math,tp kite class Sains....erm,susah tak aliran Teknologi...sebab kite amik Bio,Fizik ngn Chemistry...erm..susah giler...fufufufu...rse nyesal masuk tp tak gune dah..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini