Al-Fatihah

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


Pada minggu lepas , sorang rakan sekelas miraa ada menceritakan mengenai Yasmin J . Miraa pk siapa , rupanya seorang blogger yg kebetulan seumur dengan miraa juga :'C Miraa baru buat research pasal dia harini walhal arwah meninggal pada awal Jun lalu . Satu persatu blog miraa baca mengenai arwah Yasmin J atau nama sebenarnya Yasmin Johan Eusoffe . Antara blog yg miraa baca ialah TILL THE END dan blog arwah sendiri . Sebelum arwah meninggal , dia ada bermimpi dan memang mimpi tu sangat mengerikan *bagi miraa* miraa taknak copy post arwah , so korang baca kat blog arwah sendiri .

Dari FB ibu Yasmin: “Salam semua di fb, di saat ini saya dan Johan tak dapat tidur mengenangkan permergian anak kami, Yasmin Johan ke rahmatullah pada jam 11.50 malam @ 3hb June 2012. Saya ucapkan ribuan terima kasih pada semua yg memberi ucapan takziah melalui fb dan mesej2 lain. Yasmin seorang anak yang baik, bijak, sopan santun dan amat cantik dimata kami dan seorang yg berakhlak tinggi. We will miss her dearly but we will never miss her in our prayers. We still remember her childhood, school days and as a daughter she made us proud. Semoga roh beliau berada disisi orang yg beriman.”
Secara tiba-tiba air mata miraa mengalir bila baca apa yg ibu arwah tulis T^T Miraa tak tahu nak kata apa selain takziah buat keluarga arwah . Kejadian ini memberi pengajaran kepada kita yg masih hidup . Ajal maut ditangan Allah . Bila kita pergi hanya Allah yg tahu . Tapi syes miraa tasangka pasal cerita ni T^T miraa sendiri dah mula takut bila baca artikel-artikel yg ada diblog ni . Semoga arwah Yasmin Johan Eusoffe ditempatkan dikalangan orang-orang yg beriman . Al-Fatihah 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial