Apam polkadot !

Views
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


Hah ! Selamat petang semua ! Mulai bulan ini miraa akan sibuk dengan kelas tutorial , tambahan dan tusyen . So kalau miraa tidak membalas kunjungan korang harap maahaap . Lagi pun miraa tengah siapkan blog seseorang :) Dan tadi miraa terkejut sangat sebab ... 



Miraa pernah ask mom pasal apam polkadot dan mom kata kuih . Miraa salu google-google akan kuih tu dan tetiba tadi ada benda tu atas meja xD bukan main comel lagi warna pink berintikan strawbery . HAHA kenapa agaknya selalu ada benda tu bila miraa nak tahu ya ? Miraa baru je ask beberapa hari yg lalu then dah ada . Wew kool . Haha . sedap lol ! rasanya miraa nak lagi lah Isnin nip :3 keh keh keh

Oh ya , miraa nak bagitau yg lomo May dan awal June dah kena post . Insyallah nanti miraa bagi tracking no . Kepada yg menempah edit blog daripada miraa , miraa mintak maaf atas kelewatan . Miraa harap korang faham yg miraa bukan full time blogger . Miraa ini seorang pelajar yg berada di tingkatan 5 tahun 2012 dan SPM pula bakal berperang dengan miraa so miraa kena bahagikan masa untuk online dan belajar . kikiki . Okai nak sambung kerja ;) Assalamualaikum 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini