Sunday, 10 June 2012

Baju kurung Pahang polkadot ♥

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥

Hah ! Comel tak baju kurung yg ada kat atas ni ? Hehe ! Miraa ada mengambil tempahan untuk baju kurung ni . Kalau korang nak tengok lebih jelas korang boleh tengok kat fisbuk miraa okay ? Okay miraa nak review sikit pasal baju kurung ni ... 
Baju kurung ni diperbuat daripada English Cotton iaitu sejeni cotton yg lembut & sejuk dan memang selesa bila pakai . Kat kolar baju ni pula butang ada disediakan bukan aksesori hiasan tu eh :p Selain itu baju kurung pahang ni juga menyediakan separuh getah dan separuh cangkuk dibahagian sisi kain dan kain susun tepi .

Rekabentuk dan jahitan yg dibuat sangat cantik dan menarik. Baju kurung pahang ini juga sangat sesuai untuk ke majlis, pejabat atau pun kuliah . Saiz yg ada boleh korang tengok kat fb miraa . Pada setiap gambar , saiz yg ada adalah berbeza . Harga pun tidak lah mahal sangat ;) kalau korang berminat korang boleh tengok terus kedalam album Baju Kurung Pahang Polkadot ini. Enjoy gais !
Share:

3 comments:

  1. Miftahul Raudhah kalau nak order laa ;) hehe

    ReplyDelete
  2. hehe... saiz mcm Yui ad ka Miraa? huhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini