Saturday, 30 June 2012

Bila Miraa dapat flu ~

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥


Ahhh comel nya TOP !!!!! TwT Fuhh =.,= keadaan miraa semakin menjadi-jadi sejak petang semalam . Ada orang membakar sampah dan kebetulan pada masa itu pintu rumah dan tingkap tak bertutup telah menyebabkan asap masuk dan membuatkan miraa bersin-bersin . Haish 
Seawal jam 2+ pagi 28 Jun miraa demam namun tetap bersemangat ke sekolah bagai tiada apa yg berlaku . haha kepala pening sepanjang masa dan miraa rasa nak muntahkan semua makanan T^T !! Tawar ja ish ! Hidung berair bukan berhingus wtfuuu ~ Kepada mereka yg menelefon miraa pagi tadi maaf sebab tak brape nak jelas sebutan miraa . Idong tersumbat X'D !!

Malam smalam miraa text mz kejap je disebabkan wifi telah megacau daun miraa nak date =.= miraa minjam enfon mom pun kejap je sebab mata sakit sangat tengok cahaya . keh keh keh :'3 Harini alhamdulillah demam reda sikit tapi hidung still berair . rasanya disebabkan resdung right ? pening + hidung berair = resdung . ye eh ?

Miraa baru jumpa another supplier untuk Lomography , kalau korang berminat , korang boleh klik tab E-SHOP dan kat sana ada beberapa camera yg miraa jual dan akan sampai 1-2 weeks bergantung sekiranya stok ada . Yaishhh ! idong ni buat hal lagi ! T^T ok miraa nak siap sedia nak g tusyen . Assalamualaikum .
Share:

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini